Nieuws‎ > ‎Nieuws-2015‎ > ‎

WedstrijdInfo: Hulp gevraagd bij de Head of the River

Geplaatst 13 mrt. 2016 08:44 door Info RVdeKop
In 2015 zal de Head of the River Amsterdam, net als in 2014, wederom over 2 dagen verroeid worden. Namelijk op 21 en 22 maart. Op zaterdag 21 maart zijn als extra velden de club mixed 8+ en de club mixed 4x toegevoegd.
Er komt een evenementen tent op de Janvroegopsingel. Hier zal samen met Skoll catering georganiseerd worden, rugnummers worden uitgegeven, lounge ruimtes en ook de prijsuitreikingen worden georganiseerd.
Om de mensen naar deze tent te krijgen zullen er onder andere meer boten komen bij en rond Willem 3. Er zijn veel vrijwilligers nodig.
Er worden mensen gezocht voor:
- tijdswaarneming
- kamprechter assistentie (inclusief 1 avond training)
- vrijwilliger in de tent (achter de bar)
- hulp bij de catering voor vrijwilligers
- vlot commissaris bij Willem 3
Als er vrijwilligers van onze vereniging helpen bij de Head, levert dat publiciteit op voor onze club (mede mogelijk gemaakt door: ...)
Om het behapbaar te maken worden de vrijwilligers functies in blokken ingedeeld, 2 volle dagen helpen is dus niet nodig (mag natuurlijk wel). Op zondag 3 blokken (niet voor alle functies) en op zaterdag 3 blokken.
Vrijwilligers worden uitgenodigd voor een vrijwilligers borrel vooraf aan de head en krijgen als dank natuurlijk een supergave head-muts!
Als jullie hierin geinteresseerd zijn, kun je contact opnemen met Leonie de Jong