Activiteiten‎ > ‎

Wedstrijden

Beste leden, 
We zitten nog in de winterdagen, maar de eerst activiteiten van het nieuwe seizoen staan alweer in de planning! Op 17 april is er de AA race, afgelopen jaren heeft de Kop hier altijd met minimaal 2 boten aan meegedaan. De AA race in Alkmaar is een leuke laagdrempelige wedstrijd, die zeker voor meerdere leden (en dus boten) van onze vereniging geschikt is. Er gaat in ieder geval weer een dames boot! 

AA race 17 april 2016
Vorig jaar is met succes de route van de AA-race veranderd, namelijk van Langedijk naar Alkmaar! Vanwege de positieve reacties blijft deze mooie, rustige route van 4 km roeien.Dit jaar zal het naastgelegen fietspad weer open zijn zodat er langs het gehele parcours meegefietst kan worden.

Voor wie
Zowel jeugdleden (in samenspraak met jeugd trainer) , senioren als veteranen kunnen meedoen en elk type boot is mogelijk. 

Inschrijving
Mocht je mee willen doen dan kan dit bij mij worden aangegeven. Ik zal dan zorgen voor de online inschrijving bij  de  KNRB. Om mee te kunnen doen moet er vooraf een wedstrijdcontract ondertekend en geregistreerd worden. Zonder wedstrijdcontract is inschrijven en dus meedoen niet mogelijk. Ik zal zorgdragen voor de registratie van het contract. De inschrijving voor de AA race opent officieel bij de KNRB op zaterdag 5 maart en sluit op 10 april 2015. Er wordt in drie heats gestart, om 11:00 uur, de jeugdheat om 13:00 uur, en de derde heat om 15:00 uur. De definitieve indeling van de velden wordt gepubliceerd op 16 april op onze website: www.aarace.nl. 

Kosten deelname
€ 7,00     skiff
€ 14,00  2- persoons boot
€ 28,00  4- persoons boot
€ 50,00  8-persoons boot

Het inschrijfgeld kan contant op de wedstrijddag betaald worden. 
Mocht je zin hebben om mee te doen, laat het mij dan weten! Ik zal ook een inschrijfformulier op de club neerleggen. 

Groet, 
Jitske Bakx
Wedstrijdcommissaris RvdKop
Wedstrijd@rvdekop.nl   <---- reactie