ERM Loting

Plaatsingsdatum: 18-mei-2017 5:29:27

Afgelopen maandag is de loting voor de Elfsteden Roeimarathon 2017 gehouden. In totaal gaan er 105 teams mee doen aan de tocht. De startvolgorde wordt bepaald door de binnenkomst volgorde van vorig jaar. “Nieuw” teams worden dan ingeloot voor de volgende startnummers.

Eerst zullen de wedstrijdroeiers van start gaan. Dat zijn 43 teams/boten. Daarna de toerteams zoals wij. 26 Toerteams/boten starten voor ons. Daarna zullen wij als nr. 72 gaan starten. Er wordt gestart met tussenpozen van 15 sec. De eerste wedstrijdboot start op vrijdag 26 mei om 20:00 vanaf De Prinsentuin te Leeuwarden. Dat betekend voor ons team dat wij om ca. 20:18 zullen gaan starten met deze prestigieuze tocht.

Voor alle geïnteresseerde vind je hieronder een Facebook link en de link van Glympse. We zullen op de FB pagina wat foto’s en reactie plaatsen tijdens onze tocht. Via de link van Glympse kunnen jullie zien waar de boot (en de teams) zich bevinden in het traject.

Hieronder kan je de bestanden downloaden m.b.t. de (verwachtte) doorkomsttijden en de etappe indeling

per team.

Hier de link naar de route van de ERM2017 met onze wisselplaatsen.

26-Mei-2017 Start ERM

27-Mei-2017 Eind ERM

Volg onze evenement op Facebook en Instagram. Zoek op ERMDK of ERMDEKOP en stel in dat je geïnteresseerd bent en volg ons. Daar zullen we ook verslag doen van de tocht. Tevens ook de andere

voorbereidingen op de ERM zijn daar te zien en te lezen.

Facebook event: Klikhier | #ERM Route:Klikhier

Active op de map #ERMDK: Klikhier

http://tourmonitor.eu/esrm/esrm2017/ (hier kan je onze positie zien binnen het deelnemersveld)

http://glympse.com/!ERMDK (hier zie je alleen waar onze boot zich bevind)