Open Roeidag 6 september

Plaatsingsdatum: 13-mrt-2016 18:34:31

Open Roeidag bij Roeivereniging de Kop

Maak 6 september kennis met de veelzijdige sport roeien

Op zaterdag 6 september organiseert Roeivereniging de Kop wederom de Open Roeidag. De uitgelezen mogelijkheid om op een leuke en gezellige manier kennis te maken met de roeisport.

Instappen en wegvaren

De Open Roeidag is dé uitgelezen dag om kennis te maken met roeien. Roeien is een veelzijdige sport die je zowel individueel als in teamverband kunt beoefenen. Een sport waarbij je je hele lichaam traint en optimaal kunt genieten van buiten op het water zijn, de gezellige verenigingscultuur en het wedstrijdelement. De open dag is voor iedereen. En roeien is voor iedereen! Want of je nou jong, oud, valide of minder valide bent; het is instappen en wegvaren, als je maar minimaal 10 jaar bent.

Kom ook kennis maken met roeien bij Roeiverenging de Kop

Roeivereniging de Kop zet tijdens de Open Roeidag van 11.00 tot 16.00 uur haar deuren open. Doe op 6 september mee met een gratis roeiclinic, bekijk onze vloot en maak kennis met onze gezellige vereniging. Er is van alles te doen, te beleven en te horen over roeien.

Roeien iets voor jou? Neem eerst proeflessen

Voor iedereen die nader kennis wil maken met de roeisport, worden introductielessen georganiseerd. Onder leiding van een ervaren instructeur kun je gedurende drie lessen van ongeveer één uur kennismaken met de basisprincipes van de roeisport. Deelname aan de introductielessen kost € 30. Ben je geïnteresseerd in de introductielessen, vraag dan tijdens de Open Roeidag om het aanmeldingsformulier of mail ons via: info@rvdekop.nl

Kom op 6 september naar Roeivereniging de Kop (Westerweg 6 te Schagen), samen met je familie en vrienden en beleef ook hoe leuk roeien is.