Nieuws‎ > ‎

Nieuws-2019

Verenigingsprotocol 5e uitgave

Geplaatst 1 jul. 2020 09:50 door Info RVdeKop

Eindelijk mag het weer. Roeien in meerpersoonsboten. In de bijlage vindt u het 5e verenigingsprotocol waar wij als vereniging moeten voldoen. Lees dit goed door en stap weer in de boot om lekker te roeien.

Verenigingsprotocol voor alle leden

Geplaatst 21 jun. 2020 09:55 door Info RVdeKop

Verenigingsprotocol voor alle leden. In het bijgevoegde bestand kunt u deze samenvatting nog eens rustig nalezen.

Verenigingsprotocol RV De Kop

Geplaatst 15 jun. 2020 11:24 door Info RVdeKop

RV De Kop publiceert geheel volgens de afspraken, de nieuwste versie van het verenigingsprotocol voor het roeien in Coronatijd.
Dit protocol is goedgekeurd door de gemeente Schagen.

Iedereen gereed?

Geplaatst 16 mei 2020 12:05 door Info RVdeKop   [ 16 mei 2020 12:20 bijgewerkt ]

RV De Kop vindt een creatieve oplossing voor het roeien in meerpersoonsboten. Na een testfase is het mogelijk om met minder roeiers in een C2 of C4 te roeien terwijl toch de 1.5 m in stand wordt gehouden. Wel zijn er richtlijnen opgesteld m.b.t. het ploegroeien. Inmiddels is er een 3e uitgave van het verenigingsprotocol, welke is bijgevoegd bij dit nieuwsbericht. De leden zijn geinformeerd via de wekelijkse nieuwsbrief "De Inkopper".

Slagklaar, vanaf 11 mei roeien voor senioren

Geplaatst 10 mei 2020 10:47 door Info RVdeKop

Vanaf 11 mei mag er weer geroeid worden voor de senioren. Echter zijn er een aantal voorwaarden waaraan de roeiers zich moeten houden. Hieronder is een bestand bijgevoegd met de richtlijnen. Belangrijk is om de instructie`s op te volgen van de roeipoolcoordinator. Hij of zij coordineert de volgorde van het in het water laten van de boten en het klaarleggen van de riemen. Inmiddels hebben de leden de "Samenvatting verenigingsprotocol" ontvangen via de mail. Hieronder kunt u deze ook nog een keer doornemen. Veel roeiplezier.

Verenigingsprotocol voor de jeugd tot en met 18 jaar, voor overige leden nog gesloten

Geplaatst 29 apr. 2020 10:34 door Info RVdeKop   [ 29 apr. 2020 10:48 bijgewerkt ]

De vereniging opent voorzichtig weer haar deuren. Geheel volgens de richtlijnen van de overheid/RIVM/KNRB is er een verenigingsprotocol opgesteld en goedgekeurd door de gemeente Schagen. Jeugdleden tot en met 12 jaar, en de jeugdleden van 13 tot en met 18 jaar kunnen weer komen roeien. Voor de overige leden blijven wij nog steeds gesloten. In het bestand onder deze berichtgeving vindt u het verenigingsprotocol welke is aangeboden en goedgekeurd aan de gemeente.

RV De Kop blijft gesloten tot 29 april

Geplaatst 1 apr. 2020 10:40 door Info RVdeKop

Laatste update; De richtlijnen van het RIVM en de overheid stellen, ter voorkoming van verdere verspreiding van het Covid-19 virus, dat sportfaciliteiten gesloten blijven tot 29 april. Ook RV De Kop blijft tot deze datum gesloten voor het roeien en het gebruik van de ergometerruimte.  Ook skiffen is niet mogelijk.

RV De Kop dicht tot en met 06 april

Geplaatst 15 mrt. 2020 12:21 door Info RVdeKop

Het kabinet heeft vanmiddag besloten dat sportclubs de deuren sluiten tot en met 06 april. Ook RV De Kop geeft gehoor aan deze oproep en is dicht tot en met 06 april. De ruimte waar je kunt trainen op de ergometers blijft eveneens gesloten

Informatie en advies Covid-19

Geplaatst 14 mrt. 2020 12:19 door Info RVdeKop   [ 15 mrt. 2020 04:50 bijgewerkt ]

Onze vereniging vraagt om extra maatregelen omtrent verspreiding van het Covid-19 (Corona virus). Dit houdt in dat het bestuur, in overleg, de adviezen opvolgt van het RIVM en de KNRB. 

De volgende maatregelen zijn: 

-bent u verkouden( niezen, loopneus, hoesten, lichte verhoging of keelpijn) ga niet roeien, geen bezoek aan de   vereniging en ziek thuis goed uit!

-was de handen zorgvuldig voor en na het roeien, schud geen handen

-ontsmet de riemen en boorden van de boot waarmee u tilt voor en na het roeien, middelen staan in de loods en na   gebruik de doekjes deponeren in de daarvoor bestemde afvalbak

-de hendels en bankjes van de ergometers voor en na gebruik ontsmetten met de daarvoor bestemde doekjes

-de kantinedienst ligt door deze maatregelen stil, daarom wordt gevraagd aan de roeipoolcoördinatoren of de  laatste   roeiploeg om bij vertrek de aangeraakte zaken( bijv. deurklinken, trapleuning, kranen en sleutels) en toilet schoon te   maken

-beperk de sociale contacten

-mocht er nog iets ontbreken wat u belangrijk vindt, meld het dan bij de roeipoolcoördinator of stuur een mailtje   naar  info@rvdekop.nl


Open Dag van 21 maart wordt uitgesteld

Geplaatst 29 feb. 2020 06:53 door Info RVdeKop   [ 14 mrt. 2020 11:30 bijgewerkt ]

Na de maatregelen van het kabinet, tegen verspreiding van het Corvid-19( Coronavirus), heeft het bestuur besloten om de Open Dag van 21 maart uit te stellen tot een nader te bepalen datum. 

1-10 of 28