Nieuws‎ > ‎Nieuws-2017‎ > ‎

ToerVerslag:SnertTocht

Geplaatst 8 jan. 2017 22:07 door Info RVdeKop
Vandaag hebben we het roei-jaar 2017 ingewijd met een bijzonder gezellige nieuwjaarsbijeenkomst en een zeer geslaagde snerttocht bij bijna ideaal roeiweer (voor winterse omstandigheden dus). Ruim veertig leden en bijna de gehele vloot waren op het water om een eerste roeiuurtje van het nieuwe jaar te maken.

In het korte nieuwjaarspraatje vooraf heb ik even stilgestaan bij het afgelopen jaar en kort vooruit gekeken naar 2017, waarin we ons tweede lustrum gaan vieren, een nieuw beleidsplan gaan schrijven, een werkgroep “marketing” zich gaat buigen over de zichtbaarheid en bekendheid van RV De Kop, onze vereniging voor het eerste meedoet met de Elfsteden Roeimarathon en waarin ook weer twee nieuwe boten zullen worden afgeleverd en in gebruik genomen.

Na het roeien was er gluhwein, warme chocomel en natuurlijk snert en andere soep met brood om de hongerige magen tot rust te brengen. En er was vooral veel gezelligheid en daar ging het uiteindelijk allemaal om.

Voor degenen die er niet bij waren: Ik wens jullie bij deze alsnog heel veel geluk, voorspoed en gezondheid toe in 2017 en heel veel mooie roeiuurtjes met je roeiploegje en/of alleen in je C1 of skiff.

Tot slot wil ik namens alle deelnemers de organisatie van deze zeer geslaagde dag heel hartelijk bedanken voor hun inspanningen, het resultaat was er weer naar. Rob, Stella, Esther, Saskia, Hans en al degenen die achter de schermen hebben meegewerkt: Bedankt!!!!

Gerard Kooiman