Nieuws‎ > ‎Nieuws-2017‎ > ‎

ToerInfo: Amstel Lustrum tocht

Geplaatst 1 apr. 2017 07:31 door Info RVdeKop
Op zondag 14 mei wordt de lustrumweek afgesloten met een roeitocht die ons langs de geschiedenis van roeivereniging de Kop brengt. De tocht is in totaal ongeveer 35 km maar kan in etappes worden afgelegd. Voor de tochtworden worden leden van buurtverenigingen uitgenodigd en worden ook oud leden uitgenodigd een stukje mee te roeien.

De tocht voert door de Groote Sloot, langs Anna Paulowna naar Van Ewijcksluis waar we rond de lunch aankomen. Daar kunnen we bij eetcafe de Brug (op eigen kosten) lunchen en/of een kopje koffie of thee drinken (het is niet toegestaan je meegebrachte lunch in het cafe op te eten). Daarna voert de tocht verder over het Amstelmeer en langs nieuwe Sluis en Kolhorn terug over vertrouwd vaarwater naar de vereniging en de 5 e stop alwaar de versnaperingen klaarstaan.

Je kunt je tot en met zondag 30 april opgeven voor de tocht door je gegevens hier achter te laten of door te mailen naar toertocht@rvdekop.nl. Geef dan aan hoeveel km je minimaal en maximaal wilt roeien dan zullen we daar in de indeling zoveel mogelijk rekening mee houden.