Nieuws‎ > ‎Nieuws-2017‎ > ‎

JeugdVerslag: DiNo roeiwedstrijd.

Geplaatst 9 mrt. 2017 22:02 door Info RVdeKop
Zondag 5 maart was het zover, voor het eerst ervaren hoe een wedstrijd gaat.
Om 9.00 uur waren wij allemaal bij de 5e stop en werd er korte uitleg gegeven door Karin. Hierna gingen wij op weg naar Alkmaar.
Daar aangekomen scheen het zonnetje mooi en waaide het lekker.
Wij gingen eerst even een rondje lopen en keken onze ogen uit hoeveel boten en ergometers zij (ARZV) hadden.
Als eerste waren de 'jongens', Mees, Simon, Jasper en Marleen aan de beurt. Zij roeiden eerst 400M en daarna rustig onder de brug door om vlakbij de molens te gaan starten voor de 250M. Ze deden goed hun best en zetten een mooie tijd neer.
Hierna waren wij de meiden Marit H, Elise, Lianne en Naomi aan de beurt. Wij roeiden hetzelfde en gingen ook even oefenen hoe wij uit het riet moesten komen. Ik dacht wel even wij kieperen om maar dat viel gelukkig mee. Het zag er verder allemaal netjes uit.
Toen mochten wij even wachten in het zonnetje en kregen wij een lekkere pannenkoek van de vader van Sebastiaan die Reiny meegenomen had. Tevens had Reiny krachtvoer mee, heerlijke spekjes. Bedankt voor het lekkers.
Tegen 12.00 uur mochten de jongens eerst op de ergometers en een klein half uur daarna waren wij aan de beurt. Ik vond het leuk om op het scherm te zien hoe iedereen roeide en vond het fijn dat iedereen ons en de jongens aanmoedigde.
Het was een mooie ochtend en ik vond het erg leuk en gezellig om een wedstrijd mee te maken en wil er zeker nog meerdere meemaken.
Groetjes Naomi Helsdingen.