Nieuws‎ > ‎Nieuws-2017‎ > ‎

Elfsteden Roeimarathon 2018 (ERM2018)

Geplaatst 9 jun. 2017 08:02 door Info RVdeKop
Afgelopen hemelvaart hebben we met 12 roeiers (onder begeleiding van een viertal verzorgingsteam en Igor ), voor de eerste keer, de Elfsteden Roeimarathon afgelegd. Dat was een heel mooi spektakel.

Afgelopen donderdag hebben we een evaluatie gehad en hier is uitgekomen dat de intentie er is om volgend jaar weer mee te gaan doen aan deze uitdagende tocht. Vorig jaar is het benaderen van geïnteresseerde roeiers een beetje “onderhands” gegaan. Dit kwam voort uit de interesse in toer roeien, die niet zo groot is. Dus daarom heb ik toen wat leden persoonlijk gevraagd. Dit jaar doen we dus anders. 

Via deze weg wil ik een oproep doen aan ervaren en competitieve roeiers van RV de Kop: “Wie heeft interesse om volgend jaar mee te doen met de ERM2018?

Komende editie wordt gehouden op vrijdag 11 en zaterdag 12 mei 2018. Let hierbij op dat dit jaar deze dagen in de meivakantie van de kinderen zou kunnen vallen. Dit afhankelijk van de school waar zij op zitten. Heb je interesse en/of wil je informatie over de ERM, mail me.

Met vriendelijke groet,

Edwin Bakker