Nieuws‎ > ‎Nieuws-2014‎ > ‎

Rabo Fietsdag op 14 juni

Geplaatst 13 mrt. 2016 11:15 door Info RVdeKop
Op zaterdag 14 juni organiseert de Rabobank weer de Rabo Fietssponsortocht. Dit is een leuke manier om de clubkas aan te vullen. Met dit evenement draagt Rabobank Kop van Noord-Holland het verenigingsleven een warm hart toe.
De circa 30 kilometer lange fietstocht gaat door diverse dorpjes en landerijen in onze regio. Kortom, een gezellige gelegenheid om de omgeving op de fiets te verkennen. Bovendien levert het nog geld op voor de clubkas!
In het verleden heeft RV de Kop hier een aantal keer aan meegedaan en een leuk sponsorbedrag ontvangen. Inmiddels heeft de Rabobank de voorwaarden aangepast en het aantal deelnemers gemaximeerd. Het uitgangspunt van de Rabobank is dat zoveel mogelijk verenigingen/stichtingen kunnen deelnemen aan de Rabo Fietssponsortocht en hier ook nog een leuk bedrag voor krijgen.
Wij hebben RV de Kop al ingeschreven, ervan uitgaande dat we vier leden zullen vinden die onze club bij dit evenement willen vertegenwoordigen.
Voor elk lid dat mee fietst ontvangt de vereniging € 50. Met vier fietsende leden ontvangen we dan de maximale sponsorbijdrage van € 200.
Als je met een groepje voor de club wilt fietsen, meld je dan aan bij info@rvdekop.nl.