Nieuws‎ > ‎Nieuws-2014‎ > ‎

Nieuwsbrief Aegon Koninklijke-Holland Beker

Geplaatst 13 mrt. 2016 11:28 door Info RVdeKop
Een bericht van Aegon Koninklijke - Holland Beker:

”Welkom roeiverenigingen van Nederland bij de nieuwsbrief van de Aegon Koninklijke - Holland Beker. Zoals jullie weten wordt dit grootse evenement tijdens het laatste weekend van juni op de Bosbaan georganiseerd. Jullie hebben ook allemaal een pakket met posters en flyers ontvangen. We hopen natuurlijk dat de wedstrijd inmiddels bij de gehele vereniging bekend is!
Hierbij willen we jullie ook vragen om de leden van jullie vereniging te attenderen op deze nieuwsbrief.

In de aanloop naar de Aegon Koninklijke - Holland Beker sturen we meerdere nieuwsbrieven met informatie over de wedstrijd en updates wat betreft de inschrijvingen. Die wil je niet missen! Meld je aan voor de nieuwsbrief van de Aegon Koninklijke - Holland Beker via deze link. En noteer zaterdag 28 en zondag 29 juni alvast in je agenda voor de Aegon Koninklijke - Holland Beker 2014 op de Bosbaan. We zien jullie graag langs en op het water!

Met nog twee weken te gaan voordat de inschrijvingen voor de Aegon Koninklijke - Holland Beker sluiten, blijven de aanmeldingen van nationale en internationale roeiers binnenstromen.

Hierbij een update van de internationale inschrijvingen. Vanuit Australië komt niet alleen de eerder aangekondigde Kimberley Crow, ook mogen we een aantal mannen skiffeurs en een mannen dubbel-viertje in Australische kleuren verwelkomen. Bovendien sturen ook andere landen een (bijna) volledige delegatie. Zo verwachten we naast de eerder aangekondigde landen ook roeiers uit Groot-Brittannië, Zweden, Tunesië, Egypte, Hongkong, Japan, Portugal, België, Canada en Indonesië. Het belooft een bont festijn van roeipakjes, bladen en vlaggen te worden!

Vernieuwde website
Met gepaste trots laat de organisatie weten dat de website van de Aegon Koninklijke - Holland Beker sinds kort is vernieuwd. Neem gerust een kijkje op www.hollandbeker.nl, waar naast verhalen en de Aegon Koninklijke - Holland Beker trailer ook alle informatie over de wedstrijd te vinden is.

Aegon Koninklijke - Holland Beker trailer
Om alvast de unieke sfeer van de Holland Beker te kunnen proeven is een film gemaakt over roeien op de Aegon Koninklijke - Holland Beker. We tellen inmiddels de laatste weken van voorbereiding af en kijken enorm uit naar een zonovergoten weekend vol roeigeweld op de Bosbaan. Tot dan!”