Nieuws‎ > ‎Nieuws-2014‎ > ‎

Jeugd roeiweekend

Geplaatst 13 mrt. 2016 11:36 door Info RVdeKop
Was dat even gezellig en super leuk! Ons roeiweekend op zat. 20 en zondag 21 sept. We mochten allemaal iemand meenemen. `s Morgens zijn met z`n allen heerlijk op en in het water bezig geweest. Skiffen, onze vriend[in] kon in de kano mee; of les krijgen in een C-4. 
Dobberen in een bootje, of les op De Westeinde! Iedereen bleef lunchen. `s Middags was het spelcircuit aan de beurt:o.a.ballonnen prikken,strandbal door een hoepel gooien , staan in de boot om in de toeter te knijpen, strijken,slalommen en als beloning een spekje van de hengel happen.Dit alles in zo`n kort mogelijke tijd. 
Nog even een wedstrijdje gedaan. Daarna zijn we gaan BBQ-en. Heerlijk was dat Rinke en Rick , volgend jaar weer? 
Het al lekker donker en na enige uitleg zijn we om 20.00 uur in de boten gestapt. Spannende tocht naar de Grote Sloot om een ijsje bij Saskia te halen. Nog door geroeid naar Oude Sluis [ spannend die bruggen ] en weer terug . Prachtige sterrenhemel!Om 23.00 uur waren we terug , nog even wat drinken en om 24.00 uur naar bed.Om 00.05 uur sliep iedereen, maar helaas niet de hele nacht: lek luchtbed... 
`s Morgen om 8.00 uur moest er toch nog even gepokerd worden onder het genot van House muziek, maar we waren vlot in de kleren en in het ontbijten, want om 10.00 uur stond er een coach voor de deur. 
Die kwam ons les en raad geven . We hebben goede aanwijzingen van hem gehad en hij heeft ons [een andere ] een wedstrijdstart geleerd. Al met al : een geweldig weekend . Voor herhaling vatbaar.