Nieuws‎ > ‎Nieuws-2014‎ > ‎

Het blad ’Roei!’

Geplaatst 13 mrt. 2016 11:10 door Info RVdeKop
https://sites.google.com/a/rvdekop.nl/www/nieuws/nieuws-2014/hetbladroei/3517320_1_org.gif
Dit voorjaar gaat Roei!, het blad voor alle roeiers van start. Roei! is een blad van, voor en over roeiers, en gaat dat ook waar maken. Roei! verschijnt 6 keer per jaar en kost 25 euro per jaar.
De redactie van het blad wil graag bekendheid geven aan dit initiatief: het tweede nummer van Roei! gaat voor een belangrijk deel over de vereniging die relatief de meeste abonnees heeft. 
Wil jij ook graag meer lezen over de activiteiten in roeiend Nederland?
Roei! is een blad met mooie verhalen over avontuurlijke toertochten, het verenigingsleven en uiteraard ook de (inter)nationale wedstrijden. De redactie wil alle roeiers in Nederland bereiken met Roei! en is daarom op zoek naar alle enthousiaste lezers en ook schrijvers en tipgevers. 
Wil je eenmalig of vaker een bijdrage leveren aan Roei! laat dat aan ons weten via info@roeiblad.nl.
 
Wil je graag 6x per jaar Roei! ontvangen? Zorg ervoor dat je snel abonnee wordt. Abonneren doe je op http://www.roeiblad.nl of met het kaartje dat bij het Evenementennummer zit dat bij de vereniging afgeleverd is. 
Aan de vereniging die op 1 maart ten opzichte van het aantal leden de meeste abonnees heeft, wijden wij een groot deel van het tweede nummer van Roei! 
Maak deze actie bekend onder de leden, zodat de speciale editie van Roei! wordt gewijd aan De Kop.