Nieuws‎ > ‎Nieuws-2012‎ > ‎

ToerVerslag: Band aangehaald tussen RV de Kop en RV de Kogge

Geplaatst 26 mrt. 2016 10:33 door Info RVdeKop
Er is gisteren in Medemblik met geweldig mooi roeiweer een erg leuke ”Gastentocht” geroeid:
 
In de ochtend hebben we na een leuke ontvangst met koffie en cake een uur lang durende tocht naar en door Medemblik zelf gevaren met zes C4 boten, twee van RV De Kogge en vier boten van RV De Kop.
 
’s Middags na de lunch hebben we een twee uur durende tocht rond Oostwoud geroeid. Dit is een erg fraai en gevarieerd roeiwater verre van autolawaai, midden in het boerenland met veel bruggetjes en bochtenwerk.
 
Bij terugkeer bij de Roeiboet van RV De Kogge hebben we onder genot van een hapje en een welverdiend koud biertje, wijntje etc. de banden tussen de beide verenigingen goed aangehaald.
 
Voor een ieder is er binnenkort nogmaals gelegenheid om kennis te maken met de leden van RV De Kogge en wel tijdens de ”Heen-en-Weer-Tocht”op 7 en 8 juli a.s.
 
Er blijkt door persoonlijke omstandigheden van de leden nog niet al te veel animo te zijn voor deze tocht waarbij etappes van ca. 10 km kunnen worden gevaren.
Het is dus beslist niet nodig om de gehele tocht van 30 km te roeien !
 
Tot 1 Juli kan men zich nog aanmelden voor deze tocht en wel via het inschrijfformulier in ons verenigingsgebouw of via de organisatoren van deze tocht: