Nieuws‎ > ‎Nieuws-2012‎ > ‎

Clubfeest 22 september

Geplaatst 26 mrt. 2016 10:59 door Info RVdeKop
Om nog even na te genieten van de zomer, geeft roeivereniging de Kop op 22 september a.s. een clubfeest met een mediterraans tintje. De hele avond kun jij (samen met je partner) genieten van Italiaanse, Spaanse, Griekse en Franse hapjes, drankjes en muziek. Om het feest compleet te maken, willen we de bezoekers vragen iets met het thema te ‘doen’ (bijvoorbeeld qua kleding of door iets passends bij het thema mee te brengen).
Deze avond is meteen een mooie gelegenheid voor nieuwe leden om op een informele wijze kennis te maken met de andere leden van RV De Kop. 
Ook zullen wij op deze avond weer de ‘ploegenmarkt’ houden. Het woord ploegenmarkt zegt het al, dit is de gelegenheid om met een vaste ploeg voor een langere periode een boot op hetzelfde tijdstip te bespreken. Maar de ploegenmarkt is ook bij uitstek geschikt voor leden die hun S1 en stuur 1 hebben gehaald en die nog geen vaste ploeg hebben en dat wel willen. Of voor ploegen die niet meer helemaal compleet zijn en versterking kunnen gebruiken. Op de ploegen/botenmarkt komt dit allemaal samen.
Locatie: Clubgebouw roeivereniging de Kop
Datum en tijd: Zaterdag 22 september vanaf 20.30 uur
Entree: 5 euro per persoon (contant af te rekenen op de avond zelf, bij de entree)
Aanmelden vóór 18 september bij: Bianca de Haan