Nieuws‎ > ‎Nieuws-2011‎ > ‎

ToerInfo: Unieke verhuistocht op zaterdag 11 juni

Geplaatst 25 mrt. 2016 11:41 door Info RVdeKop
De verhuizing komt in zicht. Wij hebben in ieder geval een datum geprikt om met alle leden de Oudesluis, de Den Helder, de Turfpoort, de Cognac, de Anna Paulowna, de Zilvermeeuw en de Jan van Arkel naar Schagen te varen. Dit is een mooi tochtje en leuk om de overgang  van onze tijdelijke locatie naar een definitieve locatie te markeren.
Wij gaan dit doen op zaterdag 11 juni. Wij vertrekken vanaf de Kneeskade om 10:30 uur (aanwezig 09:45 uur). Met het schutten in de sluis erbij zullen wij zo ongeveer anderhalf à twee uur later in Schagen zijn.
Nadat alle boten uit het water zijn en in onze nieuwe loods een plek hebben gekregen, sluiten wij dit gezellig af met een kop soep en een broodje.
Om alle genoemde boten op deze manier naar Schagen te krijgen, hebben wij 29 leden nodig. Dit gaat natuurlijk lukken met onze enthousiaste vereniging!
Meld je deze week nog aan bij commissaris-roeien@rvdekop.nl voor deze unieke verhuistocht.
Voor de leden die niet kunnen of willen roeien zijn er die ochtend nog voldoende andere verhuisklussen te doen. De kast in het leslokaal moet leeg en ingepakt. Verder allerlei losse spullen uit de loods. Ook is er hulp nodig voor het verzorgen van de soep en de broodjes. 
Ook voor de verhuisklussen kun je je aanmelden bij commissaris-roeien@rvdekop.nl. Geef voor alle duidelijkheid even aan of je wilt roeien of dat je op een andere manier dienstbaar wilt maken.
Nieuws over hoe en wat na de verhuizing, zoals vanaf wanneer kun je roeien in Schagen, wat wordt het sleutelbeleid en aanverwante zaken volgt per e-mail. Houd tevens de website in de gaten voor meer informatie over de ophanden zijnde activiteiten.