Nieuws‎ > ‎Nieuws-2010‎ > ‎

ToerInfo: Roei-Tocht met verrassing

Geplaatst 16 feb. 2016 12:17 door Info RVdeKop
Uitnodiging om ’Roei-Tocht met verrassing’ te komen roeien bij RV De Kogge in Medemblik op 22/5 van 10:00 tot ongeveer 14:00 uur

Beste leden en alle geïnteresseerden in het roeien van Toertochten,

Afgelopen zondag hebben een aantal bestuursleden van RV De Kop (Joop, Michiel, Jeanine en ik) nader kennis gemaakt met het bestuur van RV De Kogge in Medemblik. RV de Kogge bestaat iets langer dan onze vereniging en het leek de beiden besturen goed om nader kennis te maken en vooral ook te bespreken welke activititeiten gezamenlijk ontwikkeld kunnen worden en ook van elkaar ervaring gebruik te maken.
Er is onder andere gesproken over allerlei bestuurszaken, over instructie en opleiding maar ook over het toer-roeien. Het toer-roeien staat bij RV De Kogge net zo in de ‘kinderschoenen’ als bij onze vereniging.
Het eerste concrete wat besproken is, is de uitnodiging om bij RV De Kogge een ‘verrassingstocht’ te komen roeien.
Al onze leden die hun eerste roei(-stuur)bevoegdheid hebben (of bijna hebben neem hierover contact op met je instructeur) worden hierbij uitgenodigd om

ZATERDAG 22 MEI roeien van verrassingstocht bij RV De Kogge
Van 10:00 tot ongeveer 14:00 uur

Wij worden 10:00 uur ontvangen met koffie. Daarna zullen de leden van RV De Kogge ons door hun prachtige roeiwater loodsen. Wij hoeven geen lunchpakket mee te nemen, daar wordt voor gezorgd. Zij hebben 12 roeiplekken beschikbaar. Ik ga er vanuit dat het enthousiasme bij onze vereniging om dit unieke aanbod, een tocht roeien bij een andere vereniging, zo groot is dat er meer leden mee willen. Dit is geen probleem, wij hebben een botenwagen en kunnen dan nog eigen boten meenemen.

Geef je op voor deze leuke verrassingstocht. Mail mij voor 12 mei of je mee gaat naar RV De Kogge. Doen hoor, het is echt heel leuk om bij andere verenigingen te gaan roeien en dit is een prachtige gelegenheid om het eens uit te proberen.
Ik moet het echt voor 12 mei weten, i.v.m. de verdere afspraken en voorbereidingen met RV De Kogge.

Verder is nog een aantal mogelijkheden besproken:
1. Sail 2010: Onderzoeken of wij daar met één of twee gemengde ploegen heen gaat, zodat wij hun ervaren roeiers (maar met name de ervaren stuurleden) en onze ervaren stuurleden, kunnen mensen met de wat minder ervaren mensen. Over SAIL 2010 op een later tijdstip meer informatie.
2. Wij gaan de leden van RV De Kogge uitnodigen om met ons het Rondje Anna P te komen roeien. Hiervoor is een principe datum geprikt Zondag 4/7/2010 (nog net voor de grote schoolvakantie). Maar hierover ook later meer.

Met Vriendelijke groet,

Gerda van der Vegt
Commissaris Roeien- Toerroeien