Nieuws‎ > ‎Nieuws-2010‎ > ‎

Kies je Klus

Geplaatst 16 feb. 2016 12:34 door Info RVdeKop
Kies je Klus
Poetsklus
Op zaterdag 12 juni is ‘Kies je Klus’ weer aan de slag geweest. Om 13.00 uur waren Oscar, Wim en Saskia present. Deze keer stond het poetsen van boten op het programma. Elke boot krijgt jaarlijks een opfrisbeurt, ze worden van boeg tot slag afgesopt, nagelopen op kwetsbare plekken en helemaal in de was gezet. De Waterrat en de Orinoco zijn vandaag onder handen genomen. De waslaag werkt vuilafstotend, dus voorlopig kunnen deze boten er weer even tegen.

Tussen het in de was zetten en het uitpoetsen was er ruimschoots de tijd voor een picknick op het gras en een goed gesprek met koffie van de club en koek van Saskia. Om 15.00 uur glommen de boten tegen ons op. Als de groep groter is, gaan we in het vervolg aansluitend nog even lekker roeien.

Vlotklus
In navolging op de poetsactiviteiten gaan Ronald en Ted het vlot onderhanden nemen. Bij mooi weer zal hun picknick op het vlot hopelijk net zo plezierig verlopen. 

Vervolgklussen
Om ‘Kies je Klus’ meer structuur te geven en voortgang van projecten te waarborgen reserveert ‘Kies je Klus’ voorlopig vanaf 26 juni elke laatste zaterdagmiddag van de maand. Zet het in je agenda; elke laatste zaterdagmiddag van de maand vanaf 13.00 uur. Iedereen kan meedoen, zelfs als je maar een uurtje over hebt, je hoeft echt geen twee rechterhanden te hebben, het is gezellig en vele handen maken licht werk.

Oscar Saskia Wim