Nieuws‎ > ‎Nieuws-2016‎ > ‎

WedstrijdVerslag: Club Kampioenschappen 2016

Geplaatst 11 sep. 2016 13:05 door Info RVdeKop
Super geslaagde clubkampioenschappen
Roeivereniging De Kop heeft op 11 september haar jaarlijkse clubkampioenschappen gehouden. In de haven van Schagen werden tijdens 16 heats de krachten gemeten waarbij de categorieën <15 jaar en >15 jaar elkaar uitdaagden in skiffs en in C4+. 
De ambitieuze jonge roeisters Amber Breed en Marit Bak daagden zelfs twee heren uit in de dubbeltwee. Een race die door de dames glansrijk werd gewonnen omdat de heren de boot niet recht op koers wisten te houden. 
De weergoden waren ons goed gezind, bij een lekker temperatuurtje en windkracht 2 finishten de boten voor het vlot van de vereniging, toegejuicht door veel publiek.
Rond 17.00 uur werden de prijzen uitgereikt, alle jeugdige deelnemers sleepten een medaille in de wacht en een bon van CineMagnus. Verder waren er taarten te verdelen en natuurlijk de wisselbekers voor elke categorie.
Deze sportieve middag werd afgesloten met een barbecue voor leden en hun partners en kinderen. Kortom een super geslaagd evenement, mede mogelijk gemaakt door CineMagnus, Bakkerij Jonker uit Schagen en Bakkerij Slijkerman uit 't Zand. Een woord van dank aan de organisatie: Edwin Bakker, Bas Linting en Dave Erde.
De wisselbekers halen we volgend jaar weer uit de kast zodat de kampioenen hun titels kunnen verdedigen.


Comments