Nieuws‎ > ‎Nieuws-2016‎ > ‎

WedstrijdInfo: Pelargos Hofvijver Regatta

Geplaatst 4 mrt. 2016 01:28 door Info RVdeKop
De Haagse Studenten Roeivereniging Pelargos organiseert al een aantal jaar de Hofvijver Regatta. Dit jaar zal er wederom een editie plaatsvinden en wel op 3 juni 2016. Een spannende boord-aan-boord roeiwedstrijd van 200 meter op de Hofvijver, naast het torentje, in Den Haag.

Namens de Hofvijver Regatta commissie, wil ik u en uw vereniging hiervoor uitnodigingen. Een krachtmeting van 200 meter, een startje, 20 halen eroverheen en dan vol houden. Kortom: een mooie sportieve uitdaging! De volgende wedstrijdvelden zijn uitgeschreven: C4+, 8+ en een Ar-veld.
Dit jaar zal er worden geroeid voor het Fonds Gehandicaptensport. Fonds Gehandicaptensport ondersteunt de georganiseerde sport, zodat iedereen met een handicap structureel kan sporten.  Om het Fonds Gehandicaptensport met deze ambitie te ondersteunen, zullen alle opbrengsten van de Hofvijver Regatta worden gedoneerd aan het Fonds Gehandicaptensport. Eerdere edities brachten duizenden euro’s op voor o.a. WNF, KiKa en Unicef. 
Elke roeihaal die wordt gemaakt, brengt dus geld op voor de gehandicaptensport! Wilt u hier ook aan bijdragen? Schijf u en uw ploeg(en) zich dan in voor deze spectaculaire middag. De inschrijvingen openen op 3 maart 2016.

De kosten voor deelname zijn slechts €50,- per roeiplek (€25 <18 jaar), dit bedrag komt volledig ten goede aan het Fonds Gehandicaptensport. Laat u bijvoorbeeld sponsoren door uw familie en vrienden; zo bent u deze middag sportief bezig en daarbovenop krijgt iedereen in Nederland met uw inschrijving een kans om te sporten. 

Bijgevoegd vindt u een uitnodiging ter promotie binnen uw vereniging. Voor meer informatie wil ik u graag verwijzen naar onze website: www.hofvijverregatta.nl.

Mocht u nog verdere vragen hebben of alvast een vooraanmelding willen doen, dan kunt u ons mailen --> info@hofvijverregatta.nl
Met slagvaardige groet,
Martijn Heufke KantelaarCommissaris Deelnemers
Hofvijver Regatta commissie der H.S.R.V. Pelargos